Klio este un magazin construit pe increderea miilor de clienti multumiti. Vei gasi aici o gama diversificata de produse smart deosebit de utile in viata de zi cu zi, la cele mai atractive preturi: articole de sanatate si protectie, produse pentru casa si confort, aparate de ingrijire personala si welness, gadget-uri inteligente sau produse “vedeta” din categoria “Vazute la TV” despre care, probabil, nici nu te-ai gandit cat de mult iti pot usura viata.

Promisiunile noastre:

  • Produse cu un raport calitate/pret foarte bun, cu descrieri corecte, garantie extinsa in multe cazuri si declaratie de conformitate (acolo unde se aplica);
  • O procesare rapida a comenzilor si livrarea la termen;
  • O procedura de retur flexibila, gratuita si simplificata;
  • Comunicare excelenta si un serviciu de suport fantastic.

Suntem importatori directi pentru multe categorii de produse si avem o relatie excelenta cu furnizorii nostri, asftel poti fi sigur ca vei beneficia de cele mai bune preturi.

Dar Klio nu este doar un magazin online care vinde produse. Este si o experienta de shopping placuta, cu proceduri simplificate, in toate etapele ei. 

Insa inainte de toate este garantia multipla a promisiunilor noastre fata de tine si fata de toti clientii nostri. Aceasta este temelia solida pe care ne-am cladit increderea.

Garantia calitatii produselor

Poate gusturile, asteptarile si exigentele tale difera de cele ale altor clienti, si este normal. Ceea ce iti garantam noi insa este o selectie riguroasa a produselor pe care le gasesti listate pe acest site. Principalul criteriu care primeaza intotdeauna este calitatea. 

Garantia banilor inapoi

Se intampla rar, dar cand se intampla, trebuie sa stii ca esti 100% acoperit de aceasta garantie. Daca din orice motiv nu esti multumit de produs, il poti returna rapid si primesti banii inapoi imediat. La Klio returul este gratuit si beneficiezi de o perioada de pana la 30 de zile in care vei avea timp sa te decizi. Nu trebuie sa completezi decat cateva campuri in formularul de retur, de restul ne ocupam noi.

Garantia livrarii la termen

De cele mai multe ori acest aspect nu tine de noi, ci de numerosi factori externi, de logistica firmelor de curierat colaboratoare, de starea drumurilor sau a vremii, de situatii neneprevazute. Cu toate aceastea, indraznim sa iti garantam si acest lucru, bazandu-ne pe un algoritm de predictibilitate care ne permite sa livram peste 95% din comenzile noastre la termen.

Daca se intampla ca la un moment dat sa faci parte din cei 5% si comanda ta intarzie mai mult de 2 zile, esti indreptatit sa soliciti o reducere de 10% din valoarea comenzii, pe care ti-o vom acorda bucurosi. In plus, vei beneficia si de livrare gratuita la urmatoarea ta comanda.

Garantia pretului

Cand lucrezi cu sute sau chiar mii de produse, aceasta este o garantie riscanta, dar ne-o asumam. Ce inseamna asta? Daca vezi in alta parte acelasi produs mai ieftin, te rog sa ne instiintezi si noi vom egala diferenta. In plus, iti vom oferi si un voucher de 10% cadou. Citeste mai mult despre garantia pretului aici.

Daca esti deja clientul nostru, iti multumim ca ne-ai ales si iti dorim spor la cumparaturi online!

Daca nu ai mai cumparat pana acum de la noi, speram sa intri si tu in comunitatea KLIO de peste 15000 de clienti multumiti si sa te bucuri de aceleasi experiente de shopping memorabile.

PRINTRE CLIENTII NOSTRI