Afișez toate cele 13 rezultate

Cana filtranta de apa Brita Marella 2.4 L, alba + 3 filtre rezerva Maxtra Plus

Stoc disponibil
145,00 lei

Set 3 Filtre de Apa BRITA Maxtra Plus Pure Performance

Stoc disponibil
85,00 lei

Set 2 Filtre de Apa BRITA Maxtra Plus Pure Performance

Stoc disponibil
62,00 lei

Set 3+1 Filtre de Apa BRITA Maxtra Plus Pure Performance

Stoc disponibil
117,00 lei

Cana filtranta de apa Brita Aluna 2.4 L, alb-transparent + filtru Maxtra Plus

Stoc disponibil
97,00 lei

Cana filtranta de apa Brita Marella XL 3,5 l + filtru Maxtra Plus

Stoc disponibil
135,00 lei

Dozator de filtrare apa Brita Flow 8,2 l + filtru Maxtra Plus

Stoc disponibil
259,00 lei

Sticla filtranta pentru apa Brita Fill&Go Vital, 600 ml

Stoc disponibil
65,00 lei69,00 lei

Set 3 filtre Microdisc pentru Sticlele filtrante Brita Fill & Go si Fill & Serve

Stoc disponibil
72,00 lei

Set 5+1 Filtre de Apa BRITA Maxtra Plus Pure Performance

Stoc disponibil
179,00 lei

Sticla cu filtru carbon activ InnovaGoods Only H20, 500 ml

Stoc epuizat
39,00 lei

Cana filtranta de apa Brita Marella XL 3,5 l + 4 filtre rezerva Maxtra Plus

Stoc epuizat
170,00 lei

Filtru carbon rezerva pentru sticla Only H20, InnovaGoods

Stoc epuizat
17,00 lei

Canile filtrante sunt o modalitate economica, practica si ecologica de a inlocui apa inbuteliata sau de la robinet, oferindu-ti zilnic doza de apa filtrata si curata necesara pentru intreaga familie. Canile de filtrare a apei  sunt prevazute cu filtre speciale din carbon in mai multe straturi care au capacitatea de reduce semnificativ sau chiar elimina impuritatile, clorul, mirosul si metalele precum plumb sau cupru, care ne pot afecta sanatatea, pastrand in acelasi timp o cantitate insemnata de minerale esentiale benefice pentru origanism.

Filtrele pentru canile filtrante sunt consumabile iefine, fiecare cartus asigurand aprox 150 de l de apa filtrata.

Care sunt avantajele folosirii unei cani filtrante?

Apa curata in fiecare zi – Recipientele de filtrare a apei (cani, sticle sau carafe) iti asigura zilnic cantinatea de apa sanatoasa si purificata de care ai nevoie. O cana filtranta o poti folosi acasa, la birou sau chiar in vacanta.

Economisesti timp si efort – Scapi de grija de a te aproviziona regulat cu apa inbuteliata in sticle sau bidoane. Canile sau carafele de filtrare a apei sunt cea mai comoda solutie de a avea la dispozitie oricata apa de baut doresti, pentru tine si intreaga familie, fara sa trebuiasca sa te mai deplasezi. Aprovizionarea cu apa se face aproape instant, in confortul casei tale. Filtrele standard din recipientele filtrante purifica pana la 10 l de apa intr-o ora.

Economisesti bani – La majoritatea canilor filtrante cartusul de rezerva se schimba o data la 4 saptamani, asigurand un volum de aprox. 150 l de apa curata. Raportat la pretul mediu al unui cartus filtrant, costul unui litru de apa filtrata este mai mic de 20 de bani, ceea ce se traduce intr-o economie de minimum 1500 lei intr-un an (calculat la 5 l de apa consumata zilnic intr-o familie). Daca esti consumator de apa inbuteliata si te-ai decis sa cumperi o cana filtranta, este foarte probabil sa amortizezi costul achizitie chiar din prima saptamana!

Este o modalitate ecologica  – Fata de bidoanele si peturile clasice, care nu sunt prietenoase cu mediul si se degradeaza greu, canile filtrante si recipientele de filtrare a apei, precum sticlele filtrante, se utilizeaza pe termen lung, fiind necesara doar simpla reinlocuire a cartuselor filtrante.

Gatesti mai gustos – Daca ai gatit pana acum doar cu apa de la robinet, e timpul sa incerci sa gatesti cu apa filtrata si veti vedea imediat diferenta.  Mancarea va avea un gust mai bun, mai pronuntat si va fi mai sanatoasa. Cu o cana filtranta chiar iti potipermite acest „lux” – o oala de supa de 5 l va va costa in plus doar 1 leu! Poti folosi apa filtrata si pentru prepararea cafelei sau a ceaiului si vei observa imediat diferenta. Incearca si te vei convinge!

Ocupa mai putin spatiu – O cana filtranta isi poate gasi locul oriunde intr-o bucatarie si, fata de bidoanele de apa inbuteliata, ocupa un spatiu neglijabil. In plus, scapi si de grija reciclarii recipientelor goale de apa din plastic, care de cele mai multe ori ocupa mult loc.